Sinds de oprichting in 1947 heeft WASLET IT altijd het hoofddoel gehad om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en zijn klanten een echt concurrentievoordeel te geven.

Het bedrijf

Waslet werd opgericht in 1947 en breidt zich snel uit tot de verkoop van elektronische componenten en de distributie van precisie- en meetinstrumenten. In het midden van de jaren tachtig was het een pionier in het lanceren van de marketing van de personal computers van een nog onbekende speler op de Belgische markt, Compaq. Het was in deze tijd dat zij Waslet IT Services & Solutions werd. Dankzij de kwalitatieve aanpak die het bedrijf sinds zijn ontstaan heeft ontwikkeld, is het zich tot op de dag van vandaag blijven ontwikkelen en opnieuw uitvinden. Vandaag heeft WASLET IT meer dan dertig hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die u voortdurend de beste oplossingen op de markt aanbieden.

Onze visie

We huldigen ook een kristalheldere visie op de ontwikkeling van de rol van de IT-manager : IT-managers zijn niet langer uitsluitend leveranciers, aankopers of probleemoplossers. Hun rol bestaat erin de algemene IT-infrastructuur van de onderneming te ontwikkelen door deze laatste een directe service te verlenen. Ze moeten in staat zijn om het concept en het ontwerp van een servicegerichte architectuur uit te werken, en deze vervolgens zodanig te implementeren dat hij naadloos evolueert met het bedrijf. IT-managers doen een beroep op onze consultants voor de presentatie en de evaluatie van alle mogelijke kanalen om hun ultieme doelstellingen waar te maken. Dit houdt in dat ze medewerkers en klanten de juiste informatie moeten kunnen verschaffen (inschikkelijkheid), bedoeld voor de juiste mensen (beveiliging), op het juiste moment (toegang) voor de juiste periode (archief) en de juiste kostprijs (TCO). Een veeleisend parcours dat WASLET IT bijzonder bedreven voor u aflegt.

Ons engagement

Onze benadering van vandaag is dezelfde als altijd, gebaseerd op dezelfde visie van een langetermijnrelatie en een sterke toegevoegde waarde, gericht op IT-oplossingen. Ongeacht de huidige of de toekomstige omvang van de klant, verbinden we ons tot het aanbieden van optimale oplossingen op maat, op basis van producten en software van Best in Class-fabrikanten.We richten ons in het bijzonder op de data, die de belangrijkste troef van elke onderneming vormen.

Onze diensten

Onze services zijn hoofdzakelijk gebaseerd op:

  • Het beheer van Cloud infrastructuur (Seren-IT® Cloud)
  • Het beheer van hybrid en on-premises infrastructuren (Seren-IT®)
  • De terbeschikkingstelling van gecertificeerd technisch personeel
  • Advies over en installatie van netwerk- en messaginginfrastructuren
  • Installatie en onderhoud van servers & opslagsystemen
  • Advies, installatie en beheer van printerparken

Onze Certificaties