ONZE CLOUD OPLOSSINGEN

Profiteer vandaag nog van de voordelen van de cloud. Kostenbesparingen, verhoogde flexibiliteit, geoptimaliseerde controle en verbeterde toegankelijkheid.

In de afgelopen jaren is het IT-landschap drastisch veranderd en het concept van “cloud computing”, tot dan toe abstract, is realiteit geworden. Hoewel bedrijven traag zijn geweest met het omarmen van deze nieuwe manier van computergebruik, heeft de legitimiteit van de cloud, gekoppeld aan de volwassenheid van technologie, ertoe geleid dat ze meer op deze oplossing zijn gericht. Toch zou deze transitie niet lichtvaardig moeten plaatsvinden, de gevolgen voor organisaties zijn reëel. Daarom bieden we bij WASLET IT Services & Solutions bewezen en efficiënte oplossingen, maar bovenal ondersteunen we u bij de implementatie en het beheer ervan. Dus alles wat u hoeft te doen is u concentreren op de essentie, uw bedrijf.

SEREN-IT CLOUD

Ons vlaggenschipproduct. Een alles-in-één oplossing ontwikkeld door Waslet IT om aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven te voldoen. Het is een globale oplossing die voor een vast maandelijks bedrag per gebruiker een professionele e-mail oplossing, een Microsoft Office-pakket, een complete gevirtualiseerde omgeving – inclusief opslag en onbeperkte computercapaciteit – integreert. Het geheel wordt bewaakt door Waslet IT.

OFFICE 365

Microsoft Office 365-oplossingen werken waar, wanneer en hoe u het wilt. On-line of off-line, je kantoor vergezelt je overal. Profiteer van nieuwe samenwerkingshulpmiddelen zoals Teams en verhoog uw productiviteit en die van uw team.

MICROSOFT 365 BUSINESS

Aangekondigd door Microsoft in juli 2017, is deze oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven nu beschikbaar. Met de Business Edition combineert Microsoft 365 de voordelen van de Office 365-productiviteitssuite, Windows 10 Business en Intune – de Microsoft beheeroplossing voor mobiele apparaten – voor een aantrekkelijke prijs.