MICROSOFT AZURE

Microsoft Azure biedt een reeks geïntegreerde cloudservices – die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en privacy – waarmee professionals applicaties kunnen creëren, hosten en beheren.

Wat is Microsoft AZURE ?

Microsoft Azure is het publieke cloud platform van Microsoft (IaaS, PaaS en SaaS). Het biedt een breed scala aan geïntegreerde diensten die ondernemingen in staat stellen de migratie van hun datacenter of een deel daarvan naar de cloud te versnellen. Toepassingen, rekenkracht, gegevensopslag, netwerk,…. zijn slechts enkele van de diensten die beschikbaar zijn voor gebruikers.

Hybrid Cloud

De hybride cloud combineert zowel private als publieke cloud en maakt data- en applicatiedeling tussen beide mogelijk. Doelstelling? Benut het beste van beide werelden met meer flexibiliteit en, tegelijkertijd, maximaliseer de reeds gedane investeringen in bestaande infrastructuur. Op deze manier kiezen bedrijven de best mogelijke balans tussen hun operationele, beveiligings- en compliance-behoeften.

Ontvang een gratis exemplaar van The Enterprise Guide to hybrid cloud.

Wat u met Microsoft AZURE kunt doen

Veiligheid en gegevensbescherming

Van beveiliging tot gegevensbescherming, Microsoft investeert continu in de ontwikkeling en implementatie van technologieën die inbraken voorkomen en de toegang van gebruikers beschermen. Azure is het enige publieke cloud platform dat continue integriteit en veiligheidsmonitoring mogelijkheden biedt voor uw hele omgeving. Microsoft voldoet ook aan een groot aantal nationale en internationale nalevingsnormen en kan terecht beweren een leider te zijn op dit gebied.

Data privacy

Het overdragen van uw gegevens naar de cloud is geen onbeduidende daad en u heeft het recht om adequate bescherming te verwachten. Met Azure weet u precies hoe uw gegevens worden beheerd – uw gegevens worden alleen gebruikt voor het leveren van de overeengekomen diensten en worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden, waar ze zich bevinden en wie er toegang toe heeft. En de praktijken en technologieën die de vertrouwelijkheid van uw gegevens garanderen zijn volledig transparant.

Protecting Data and Privacy in the Cloud

Windows Azure Privacy Overview